Al op diverse kanalen had ik deze lekker banaan-ei pannenkoekjes voorbij zien komen, maar vanwege mijn zwangerschapsdiabetes mocht ik maar een halve banaan en dan kwam ik in de knoei met de rest van de dag. Nu ik van die rot diabetes af ben vond ik het tijd worden om deze pannenkoekjes te maken. En wat zijn ze heerlijk!
Wat heb je nodig?
- 1 rijpe banaan
- 2 eieren
Wat moet je doen?
Je prakt of mixt de banaan lekker fijn en voegt de eieren toe, dit hussel je goed door elkaar.
Je doet een klontje boter, of olie in een pan en bakt de pannenkoekjes.
Als de bovenkant droog is, draai je ze om en laat je ze nog heel even bakken.
Leg de pannenkoekjes op een bord en voila, je kunt eten.
Eventueel kun je de banaan-ei pannenkoekjes nog versieren met suiker, kaneel of lekker fruit.
Maar ik vind ze al heerlijk zoet van zichzelf.
Lees ook: Lekkere kersthapjes voor tijdens het kerstdiner op school
Lees ook: Hapjes voor het paasontbijt
Lees ook: Bladerdeeg hapjes; makkelijk en snel te maken
Eet smakelijk!